viruslu anne terligi 

kapat
  1. 2025 yılında çıkması beklenen, terliğe virüs yüklenip çocuğa gönderildikten sonra çocuğun tüm siber yapısını ele geçirip, akıllı durmasını sağlayacak ürün.
    #2413943 (emrefc, 02.10.2007 01:45)
  2. ayak tabaninda sigil cikmis annenin terligine verilen isimdir.

agir bir suc islenirse kullanilir.

daha agir suclar icin elektrikli terliklerimiz bile var.
    #2413954 (calemityceyn, 02.10.2007 01:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

viruslu anne terligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viruslu anne terligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viruslu anne terligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about viruslu anne terligi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» aglatan sarkilar » birzamanlar net » savama » can yucel » the disquieting muses » izlanda » yagmur sesi » sise » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » yuruyen elektronik esyalar » kiso kurokava » bebek » vera » sonsuz nur » zall i tanimam o da beni tanimaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lise yillari » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » zeki demirkabiz » sahada sortunu indiren futbolcu » iguananin olumu » kulluk » bos bkz la ayar vermeye calismak » ultraslan cennet » gripken buruna sokulan pecete » stadyum » sihhat » hillary clinton » kelly pensi » ersin karabulut