virus programinin viruslu cikmasi 

kapat
  1. bilgisayara format atmaya kadar giden , sözde virüsten korunma tolu. anti-virüsünde kendisi virüs çıktı ya daha herşeyi beklerim bu internetten
    #529297 (dermatolog, 12.08.2006 03:14)
  2. eğer virüs programı başkalarına virüs yazan programlardansa:
    (bkz: kendi kazdığı kuyuya düşmek)
    #1842457 (olimbera, 29.06.2007 23:54)
  3. kişinin güvendiği dağa kar yağmasının en acıklı örneği olmakla birlikte ironik yanı da hayli ağır basmaktadır.
    #2459754 (nickdenicknedirnick, 12.10.2007 00:58)
  4. (bkz: kendini koruyamayan polis)
    #2459756 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 12.10.2007 00:59)
  5. terzi kendi sokugunu dikemez olayı.
    #2459761 (eagle is free, 12.10.2007 01:00)
  6. Halk arasında kullanılan " Et kokmasın diye tuzlanır, tuz kokarsa ne yapmalı" deyiminin, teknolojide gerçekleşmiş hali.
    #2459765 (joe satriani, 12.10.2007 01:00)

© 2008 - uludağ sözlük

virus programinin viruslu cikmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. virus programinin viruslu cikmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu virus programinin viruslu cikmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» banu guven » aysengruda » adim adim ibnelik » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » samandag » cocuklar duysun lan artik » ilhan berk » moderatorlerin gizemli yazar olmasi » bombibom » futbol kulubu » easy filehosting » bir tek sen yalani » maskeli baloda kiyafet secimi » roma hamami » devrimciye sovenin de devrimci olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kufur etmeden kufur etmek » persepolis » kisiyi suc islemeye iten etkenler » terzi nikola » freedean » ultravesti » allah inanci » manisa » nigde » karma » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » minik mavi balina » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » alanur ozalp