virtue 

kapat
  1. ing. hassa, fazilet, erdem, iyi ahlak, doğruluk, meziyet, iffet, kuvvet, etki.
    #2248873 (larker, 02.09.2007 17:40)
  2. dünün yazar namzeti, bugünün sözlük neferi.

(bkz: hoş geldiniz)
    #3715722 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 24.07.2008 22:48)
  3. yeni gelmemiş yazar.
    geleli 40 günden fazla olmuş ancak uludagsozluk karsilama botu* dışında kimsenin dikkatini çekmeyi başaramamış yazar.
    #3893900 (virtue, 30.08.2008 22:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

virtue başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. virtue ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu virtue nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about virtue. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sahin k ile paris hilton un sevgili olmasi » torpulemek » cadi kazani » toprak kokusu » harmony dies » kevin corchiani » ozel okul ozel hoca dershane ve etud » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » dr cureklibatur ve bay arkin » nick and the candlestick » mahler senfoni no 1 » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » sekura » childless woman » cuceyle ask yasayan disi elf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozel okul avantajlari » meltdown » saat basina kadar istiraat et » polisin sozluge el koymasi » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » yasak merve » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » suicide redemption » olin edirne genclik spor » mecidiyekoy » 6 ayda bir arayan sevgili » mikrodalga firin » sacit kayasu » bos gecmeyelim » insanlar dusleri kadar vardir