virtual stadium 

kapat
  1. * bir ea sports yapimi bilgisayar oyunu olan
    fifa 97'deki stadyumlara
    yapimci firmanin verdigi isimdir.
    oyun baslarinda "welcome to virtual stadium." derdi spiker.
    (Stern, 31.03.2008 13:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bulent ersoy a bulent bey demek » handan » musluman ulkelerin gelisememesi » kro olarak dogmak » aborijin » metin ustundag turkcesi » seni ben ellerin olsun diye mi sevdim » anneye sigara ictigini soylemek » super hizli internet » selen korad birkiye » alninda penguen dovmesi ile microsoft a saldirmak » yapamazsin diyen ebeveyn » okul kapisina satici giremez yazmak » isemek icin denize girmek » siyah noktayi sikinca port diye firlamasi » forwardla bak ne olacak » alameda » wentworth miller » savant » akrep burcu » 10 mayis 2008 » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » anneyi hatirlatan sarkilar » pcnet » sucuk » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » arge sozluk » 11 mayis 2008 altay kocaelispor maci » sevinc turu atan cimbomlulara saldiran fenerliler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa