virtual reality 

kapat
  1. türkçesi ile sanal gerçeklik olan,genellikle eğitim amaçlı kullanılan düzenek,program,vs. dir. uçak eğitim simulasyonlarında,nasanın astronot hazırlama programlarında,otomobil eğitim seminlerlerinde,formula 1 ve rally şampiyonaları için yarışan pilotların kapalı mekan antrenmanlarında kullanılan hede.
    #379645 (amadeus, 27.06.2006 20:15)
  2. üç boyutlu görüntü sağlamak amacıyla özel gözlükler kullanılarak ortaya koyulabilen fiziksel simülasyon sistemi enstrümanlarındandır.

ilgili ürünler için,
    http://shop.rightthing.nl...in_page=index&cPath=2
    #1853706 (bl, 02.07.2007 17:24 ~ 17:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

virtual reality başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. virtual reality ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu virtual reality nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about virtual reality. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cengiz aytmatov » ben kimim » bos gecmeyelim » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » i am vertical » hot n cold » bir bayandan beklenenler » unlulerin kisisel iletileri » seri eksi oy veren ibne » ataturk insandi » kushimoto sokagi » agiotage » mclaren f1 » tematik mode un sozluge aykiri olmasi » buz parmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dr cureklibatur ve bay arkin » pkkya siir » var misin yok musun » prettygirl17 » gitmek mi zor kalmak mi zor » fidel castro » feather » onmaz » vajinayi her kilidin anahtari sanan turk kadini » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » cok egzotik hareketler bunlar » otuz bir cekmek » aferist » korkularla yasamak » birbirini yaglayan uludag sozluk irkcilari