virtual deamon 

kapat
  1. işletim sistemine sanal bir driver ile cd-rom olusturarak mevcut image dosyalarini cd olarak almaya yarayan program.
    #612638 (trixx, 06.09.2006 18:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

virtual deamon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. virtual deamon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu virtual deamon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about virtual deamon. Copyright of the articles are belong to their authors.

» drama koprusu » childless woman » born in a morning hall » this mission is over » aforizma » sizi soyle alalim » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » doggy style yaparken burnun algiladigi bok kokusu » edip buran spor salonu » ankara 7 cadde cafe classic » ben dugune dugun demem davul zurna olamayinca » sezercik kucuk torbaci » altin aramak » slm lafina uyuz olmak » nersoy asfer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 3d radio control racers » tanri nin sozunde durmamasi » scream » huseyin altun » kemalizm dini » gel benimle » bell cadisi » ben kimim » dap space center » danende » geri donmesi beklenen eski sevgili » moderator sayisinin arttirilmasi » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » fabala » zet