virgulu kafaniza gore biryere koyun artik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cumlede virgulu yanlis yere koymak
  2. kime gore bana gore neye gore sana ne
  3. koyun delisi olmak koyun orospusu olmaktan iyidir
  4. kafaniza sikarim
  5. kime gore neye gore diyeni tekme tokat dovmek
  6. basligin altina kime gore neye gore yazmak
  7. moderasyon kadar tas dussun kafaniza
  8. hacilar kadar kafaniza tas dussun
  9. yaklasmayin korum kafaniza kiremitleri
  10. murat boz kadar tas dussun kafaniza

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

virgulu kafaniza gore biryere koyun artik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. virgulu kafaniza gore biryere koyun artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu virgulu kafaniza gore biryere koyun artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about virgulu kafaniza gore biryere koyun artik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» atlas » dunyada en guzel bas kurt basidir » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » aglama hissi uyandiran sozler » pkkya siir » george best » annihilation by the hands of god » yeni baslayanlar icin istanbul » meshur turk yalanlari » yay burcuyum yayarim » polisin sozluge el koymasi » stt » x yapan y den daha z dir » ser » karamsar entryler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » darbecilerin taraf gazetesi dusmanligi » yuregini torpulemek » kriz teget gecti » orhan savasci » erkeklerde pezevenklik switchi dogustan on gelir » hepimiz adnaniz hepimiz aybabayiz » bir adam cizeceksin » ask » ataturk un kurdugu cumhuriyet » katilusak com » isn t love » cemil abi » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » takim tutan kizlarin feneri tutmasi