viresia 

kapat
  1. kılıç şeklinde çiçeği ve çizgili yaprakları olan bir çiçek türü.
    #3726152 (myosotis, 26.07.2008 22:45)

© 2008 - uludağ sözlük

viresia başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viresia ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viresia nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otisabi » ibrahim yorgunlahmacun » vaudeville for vendetta » seovi » acid death » uludag sozluk copcatanlik servisi » yemek yemeyince karnim acikiyor » rock your body » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » folie hysterique » atipik psikotik bozukluklar » dingil » ilkokulun vazgecilmezleri » sol frame in ebesine atlayan sevgili » wireless nargile » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » machine » damdayken ustunden albatros gecen eski sevgili » terorun turkcesi » yabani » elegy » sir isaac » candan ercetin » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi » masturbasyon » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » kiz arkadasina oje suren erkek » elektif mutizm » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » death race