ving rhames 

kapat
  1. mission imposible, con air, pulp fiction, out of sight, entrapment ve the people under the stairs'te oynamış "kara köpek". filmografisinin son yarısında kötü adam rollerinden iyi niyetli hırsızın yardakçısı rollerine geçiş yaptığı rahatlıkla görülebilir.

http://www.imdb.com/name/nm0000609
    #2048235 (ELeCTrO, 01.08.2007 01:02)
  2. beyaz perdede canlandirdiği meshur düzenbazlardan don kingin hayatını canlandirdiği don king only ameirkadaki muhtesem performansi ile 1998 senesinde en iyi erkek oyuncu dalinda emmy ödülü almiş olan, 1959 dogumlu kişi.
    #2675171 (mulayim, 08.12.2007 03:19)

© 2008 - uludağ sözlük

ving rhames başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ving rhames ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ving rhames nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anadolu » tuvaletteyken entry girmek » baba ile diyaloglar » sinoplu kizlara burun kiviran muptezel » hello world » evlenme teklifi » kemalist gorunumlu komunist » gercek bir turk sporu olarak nal toplamak » simdi ebeni sittim bakisi » daniel gonzalez guiza a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games