vinegar and salt 

1. hooverphonic parçası...
    sit down and listen to hooverphonic albümünden...

I... like the things that you hate
    And you... hate the things that I like
    But it hurts
    Honesty's your church

But sometimes
    It's better to lie

I... am the vinegar and salt
    And you... are the oil that dissolves
    My frustration
    Honesty's limitation
    But sometimes
    It's better to lie
    I am the vinegar and salt
    And you are the oil that dissolves my frustrations
    Limitations

But sometimes...
    I don't dare to ask why
    #2868675 (crying clown, 20.01.2008 17:45)

© 2008 - uludağ sözlük

vinegar and salt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vinegar and salt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vinegar and salt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » feridun duzagac » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » yedinci cadde » yar bana varmadi » supurgesiz cadi » lee ritenour » strategy » formikasyon » bu bir skandal » dua eden eller » kucukluk sanrilari » skolastik dusunce » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » faroe adalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pkk sempatizani yazarlar » bekledikce guzellesen seyler » zall » david hume » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali » eritrofobi » bir muhendisin hayati » sehadet serbeti » cekirdek coplerini yere atmak » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » eyleme vurma » grandmaster flash » 6 ayda bir dama cikan eski sevgili » altizlara verilebilecek isimler » hayat