villa 

kapat
  1. böcek larvalarında yaşayan,
    asalak bir hayvan..
    #270579 (piano-foRte, 22.05.2006 21:15)
  2. büyük ev..
    #270581 (piano-foRte, 22.05.2006 21:15)
  3. (bkz: david villa)
    #3936633 (minik mavi balina, 08.09.2008 22:18)

© 2008 - uludağ sözlük

villa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. villa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu villa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osmanli padisahlarinin nisanlari » harp uzerine » ahmet yildiz » daniel day lewis » gipgicir ferrari ye pisleyen seksi ve guzel kus » independent project » senden cocugum olsun istiyorum » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci » evrensel bir kelime olarak allah » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » ozlemek » random halde kufur etmek » yaran haber yorumlari » alismamis gotte don durmazmis » kayip 2 askerin olu bulunmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk u kucumsemek » yazarlarin aslinda demek istedikleri » hayatta alinabilecek en buyuk zevki almak » vantage point » man who sold the world » gabriela mistral » tuvalete en son kim girdi sorusu » bunu yapan turktur dedirten olaylar » bu ne bohem ya » away3d » objebi » unutulmak » 911 » psikopat kadin » hey dostum fransa demistin irak cikti