viktor zahkaev 

kapat
  1. call of duty 4 te, rusya'daki milliyetçi kuvvetlerin komutanı. yasir al fulani nin infazı için kendisine eskortluk etmiştir. daha sonra sas komandoları tarafından pusuya düşürülür. babasının yerini söyleyeceğine kafasına sıkmayı tercih etmiştir.
    #2779148 (deli ali, 02.01.2008 12:34)
  2. babası imran zakhaev dir. hatta zakhaaaev dir.*
    #2779178 (shalamar, 02.01.2008 12:44)
  3. mavi üzerine beyaz çizgili adidas eşofman giyer. top sakallıdır. saçlar tepeden hafif dökülmüştür.
    #3271538 (sirin baba, 15.04.2008 00:22)
  4. behind enemy lines filmindeki şu tipe * acayip benzettiğimdir:

http://us.movies1.yimg.co...adimir_mashkov/enemy4.jpg
    #3271566 (notrinova, 15.04.2008 00:26)
  5. doğru yazılışı viktor zakhaev olan isim.
    #3947762 (ovaniova, 11.09.2008 11:17)

© 2008 - uludağ sözlük

viktor zahkaev başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viktor zahkaev ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viktor zahkaev nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » pile » immanuel tolstoyevski » sigara icmek icin en guzel an » bu yaz ben cok degistim » girlfriend » terzi nikola » understanding » olmeden once dinlenmesi gereken sarkilar » kamil koc » zall misin yok musun » ned flanders » son mermiyi kendine sik » sabri sarioglu » aglamaktan yaslanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » omer faruk eminagaoglu » tuborg special » john mayer » paint it black » who is the gossip girl » metrobuslerdeki vip koltuklari » bilecik » cankiri » adiyaman » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » atvde aglamak » iman zinciri » bir kendini begenmislik olarak din » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » wilhelm liebknecht