viktor navorski 

kapat
  1. tom hanks' ın terminal' de canlandırdığı konuşkan ve sevimli turist. ülkesi iç savaş sebebiyle karışıklığa düşünce, turist olarak geldiği amerika' ya giremez ve terminal' de hayatını sürdürmek zorunda kalır. bu süre zarfında aşkı ve dostluğu tadar, tek amacıysa babasının, hayran olduğu caz müzisyenlerinden istediği imzaları toplamaktır.
    #2733677 (abberline, 23.12.2007 07:46)
  2. terminal filminde havaalanındaki arabaları topliyarak tanesinden 25 cent para kazanan adam.
    #2733678 (avadakedavra, 23.12.2007 07:49)

© 2008 - uludağ sözlük

viktor navorski başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viktor navorski ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viktor navorski nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birbirine benzeyen sarkilar » the famous soas rebetiko band » alti gun orucu » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » arnavutkoy » thakaho » ugur dundar » camel al deyince uzun marlboro light alan insan » tudeh » zombie inc » bu duvara yazi yazan essektir » cocuklar duymasin » malatya » faati » kuaforlerin o sac 10 gun sonra oturacak yalani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kastamonu » yaran diyaloglar » babaanne vecizeleri » avrasyali olmak » star » unlulerin kisisel iletileri » bu ask beni yorar » serdar bali » medar i iftihar » civanim » army of me » nobetci eksi oycu » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » aydin dogan medyasinin kotu yonleri » serhan kelleozu