viktor lazlo 

kapat
  1. sesi ve yorumu muhakkak dinlenilesi şahsiyet, norah jones ablamızın önceki sürümlerinden...
    #3396501 (deeplomattt, 14.05.2008 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

viktor lazlo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viktor lazlo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viktor lazlo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbol kulubu » muzo » divide et imperium » dis teli » agzi olu gotunden soguk olmak » sizofreni » empyrium » megadeth dinlerken ders calismak » seovi » suudi arabistan » babam cok zengin benim » ucakta aglamak » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » smoke screen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » devrimci turkiye » oldum de uyandim » ataturk galatasaray i sevmezdi » langaza » gelin damat fotograflari » osmanli devleti » madonna yi daga kaldirirken dikkat edilecekler » kocaelispor » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » bu ask beni yorar » sayra » critical strike » facebook » marques green » kalimerhaba radyo