viking metal 

kapat
  1. daha çok iskandinav ülkelerinden çıkan grupların yaptığı metal türüdür. esasen folk metal'in bir alt dalı olarak da kabul edilebilir. bu metal türünde, brutal vokaller ve folk ögeler daha çok ağırlık göstermektedir.ayrıca, şarkı sözlerinde da ağırlıklı olarak pagan inanışına duyulan özlem dile getirilmektedir.

bu tarz müzik yapan en önemli gruplar olarak da; enslaved, ensiferum, amon amarth, hagalaz runedance, falkenbach gibi gruplar sıralanabilir.
    #775118 (InsomniaC, 26.10.2006 01:49)
  2. Amon Amarth bu türün bence tartışılmasız en iyi grubu.Tapıyorum.

(bkz: Amon Amarth)
    #2698901 (deathbiscuit, 15.12.2007 10:36)

© 2008 - uludağ sözlük

viking metal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viking metal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viking metal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» swansea » jorg haider » erotic asphyxiation » eksi oy vermezsem catlarim » ykz kina » alisilmadik seyler » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » jet ali » gokhan saki » 2009 ekonomik krizi » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » sarah palin » hicbise » ben bilmem keyfim bilir » hemfuckirhemsuurlutospaga » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » neil gaiman » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » strong and smart » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » dilber kocarslanli » concrete jungle » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » ebu hureyre » armutlu » the 39 steps » pink floyd » peta » rosario to vampire capu2 » ergenekon