vietcong 

kapat
  1. vietnam'da geçen 2003 yapımı üçüncü sınıf bir fps oyunu.
    #416429 (zall, 12.07.2006 00:40)
  2. (bkz: vietkong)
    #416486 (halit ayarcı, 12.07.2006 00:48)

© 2008 - uludağ sözlük

vietcong başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vietcong ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vietcong nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hincal uluc » gunun sozu » yipyip » sen » le quattro stagioni » osman pamukoglu » christina aguilera » filmkolix » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » facebook taki fotograf yorumlari » tamirci ciragi » kevin keegan » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » fener zenci sever » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » girdinin yarattigi etki » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » esen fizik » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » kira parasini vermeyen ev arkadasi » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » dhl » pilsener » gokdeniz karadeniz » surudenayrilanidealistkuzu » 16 nci yuzyil » yildiz teknik universitesi » cool tequila » kizla mac muhabbeti yapmak » ispat