viens pleurer dans mon coeur 

kapat
  1. aynı yıl içinde iki defa üst üste hem fransa'da hem de turkiye'de yayınlanmış olan ajda pekkan 45'liklerinden birinin içinde yeralan çok hoş fransizca bir şarkı. sene 1973.

Viens Pleurer Dans Mon Cœur
    Söz: roda gil/ Müzik: mort shuman
    Yayınlayan © 1973 Philips

C'était un marin
    Il n'y a presque plus de marin
    C'était en hiver
    Dans une ville loin de la mer
    C'était un jardin
    Il n'y a presque plus de jardin
    C'était en hiver
    Dans une ville loin de la mer

Viens pleurer dans mon coeur
    La mer est partie pour ailleurs
    Et dans le cile elle pleure
    Son vieux bonheur

C'était un marin
    Dans un costume incertain
    C'était en hiver
    Et il tremblait loin de la mer
    C'était son destin
    La mer est morte un beau matin
    C'était en hiver
    Il n'y a plus de ville et plus de mer

La mer est partie pour ailleurs
    Et dans le ciel elle pleure
    Son vieux bonheur
    Et tous les matins
    On voit les derniers marins
    Faisant de leurs marins
    Une visière cherchant la mer

Et viens donc mourir en douceur
    Dans le ciel en sanglot
    La mer regrette ses matelots
    #1690143 (leggare, 26.05.2007 20:22 ~ 20:23)

© 2008 - uludağ sözlük

viens pleurer dans mon coeur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. viens pleurer dans mon coeur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu viens pleurer dans mon coeur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» addictive drums » brothers of the lame » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » kendisinden nefret etmeyenden nefret etmek » irib » der meister » gullibly » yildirim demiroren » hey » damda gezer miyav miyav der » allah abd yi krizle cezalandirdi » viski cacik » dis tedavisinin ticari cikar icin kullanilmasi » cirilciplak gitar calmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ankara » eksi sozluk » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » matrixxx » ibrahim tatlises » metrobus soforu » 5 m migros » uzay » gece vardiyasina kalan seovi turu » arsmahal » atsizcilar com daki rock metal tartismasi » erkege tecavuz etmek » sozlukte pazartesi sabahi