vido 

kapat
  1. bir adet sözlük yazarı...
    #104789 (karga, 07.03.2006 17:23)
  2. faydalı tibbi entry kaynağı.
    #123322 (pilotmont, 21.03.2006 17:45)
  3. video nun kısaltılmısı olarakda kullanır gevurlar.
    #123325 (hendrix, 21.03.2006 17:45)
  4. üç kişiyle oynanabilen keyifli bir tavla oyunu.
    #1909120 (BarBunya, 11.07.2007 15:15)

© 2008 - uludağ sözlük

vido başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vido ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vido nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harp uzerine » egitim zaiyati » nembutal » esen » yol su elektrik » bobiler org » 35 lik pipiyle bayramlasmak » imper » delirip butun entrylerini silmek » sinifta sigara icmek » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar » platform moon » ahmet buhan » ethem bey parki » tisri ayi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yardirmak » yol arkadasim » dale don dale » son istasyon » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » uludag sozlukteki morlar » anne terligi » bos daglari bombalamak » dungeon siege » antu com » fethullahci gladyo » yakinlik » hirka » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » random halde kufur etmek