victor zinchuk 

kapat
  1. house of the rising sun coveri yarmış, enstrumental albümler yapan rus gitaristtir. poptirik * çalışmaları olsa da kayda değer solo performansları arasında lullaby by antuanetta, el condor pasa, gomez romance (şimdi dinliyorum, jeux interdits bu yahu!), le couson (le coucou by daquin), greensleeves (ingiliz halk şarkısı), amadeus n.146 (moonlight sonata mvt 1 adagio sostenuto, yegane bu yorumu artistik patinajlarda duyabilirsiniz), polonez by oginsky, prelude d minor by bach (sebastian mı christian mı hatırlamıyorum, anjelika akbar da yorumlamıştı), fugue d-minor by j.s.bach, scherzo h-minor (badinerie) by johann sebastian bach, summer thunderstorm (the four seasons, summer 3 presto) by vivaldi, ave maria by schubert vardır. aranjuez, the godfather ve besame mucho yorumlarından kaçınılmalıdır.

ayrıca (bkz: neoclassical metal)
    #2031894 (ELeCTrO, 29.07.2007 13:29)

© 2008 - uludağ sözlük

victor zinchuk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. victor zinchuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu victor zinchuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» televizyonla konusmak » bu ne bicim hikaye boyle » yaran msn diyaloglari » yol parasi » turk kimligine sahip kisilerin ben kurt um demesi » braun silk epil reklamindaki gavat bey » runes to my memory » levent semerci » gears of war 2 » apikobal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games