vhs beta savaslari 

kapat
  1. bu iki formattan ilk olarak piyasaya çıkan, sonny tarafından beta daha sonrada jvc tarafından vhs dir. aslında bu savaş özellikle türkiye gibi o yıllarda bu tarz önemli teknolojilere sonradan kavuşan ülkeler arasında olmuştur. türkiyeye ilk olarak beta video player ve kasetleri gelmiştir. çok tutulan bu teknoloji daha sonra bizlere kayıt imkanı sağlayan beta video recorderleri getirtmiştir. ve ve yaklaşık 5 yıl boyunca beta rakipsiz olarak türkiyede dönmeye devam etmiştir. daha sonra özellikle philips tarafından vhs türkiyeye girmiştir. fakat ülkemizde vhs kesinlikle tutmamıştır. zaten türkiyede koleksiyoncular tarafından beta kasetler çok daha popülerdir. vhs sadece yeni filmleri bizlere sunuyordu. beta ise hem yeni hemde unutulmaz klasikleri hemde bir çok sinemaseverin aklına bile getiremeyeceği filmleri bizlerle tanıştırıyordu. bugün hala beta filmleri bit pazarlarından buluruz. fakat vhs oralardada yoktur. savaşı türkiyede kaybetmiştir.
    #2685102 (ozgunhan, 11.12.2007 02:01)

© 2008 - uludağ sözlük

vhs beta savaslari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vhs beta savaslari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vhs beta savaslari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» postpartum psikozu » nazli yarim emo olmus » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » burnu havalarda insan » sergen yalcin » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » lukas podolski » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » vanilla fudge » duellonun kurallari » kisa psikotik bozukluk » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » makine muhendisi » zeynep tokus » strategy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kisaltmalarin ek almasi » enkoprezis » yaran diyaloglar » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » asagi saksonya » yuzunde gulen bin parca » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » prognoz » hair » bakirkoyspor » cok doluyum sozluk » depersonalizasyon » koprolali » fantom ekstremidite » tatar mp3 indirir mi ey ogul