veya diger bir cok dil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. veya
  2. ve veya
  3. veya kapisi
  4. pirpir veya kazik
  5. alevilik veya sunnilik
  6. kucuk bir sirketim var veya
  7. fislenmek veya sislenmek
  8. gay veya lezbiyen olmak
  9. iyi veya kotu olmak
  10. vera veya nihilistler

© 2008 - uludağ sözlük

veya diger bir cok dil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. veya diger bir cok dil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veya diger bir cok dil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en cok okunan sozluk yazarlari » allahin varligina dair bariz isaretler » sinavda yazamadiklarini sozlukte yazmak » fatih tekke nin besiktas a transferi » gaziosmanpasa » al fadimem » entry girerken tedirgin olmak » cok az sayida kalmalarina ve sozlukteki guc onlarda olmasina ragmen hi » dunyanin en buyuk derbileri » cunnilingus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci