veya bu manaya gelen herhangi bir cumle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. herhangi bir sevgiliye yazilan herhangi bir siir
  2. herhangi
  3. herhangi bir
  4. herhangi biri
  5. herhangi bir aska dair
  6. sokaktaki herhangi bir hayvan
  7. herhangi bir kadroya yerlestirilemediniz
  8. cem uzan in herhangi bir isi olmamasi
  9. merkez bankasi nda herhangi bir sey olmak
  10. ogrenmek icin herhangi bir yas gec degil

© 2008 - uludağ sözlük

veya bu manaya gelen herhangi bir cumle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. veya bu manaya gelen herhangi bir cumle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veya bu manaya gelen herhangi bir cumle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaklasmakta olan ekonomik kriz » yildiray ogur » cim hokeyi » unutulmayan dizi replikleri » sperm deyince gulen universite ogrencisi » yaran basliklar » adini bildigi herkesi facebook una ekleyen insan » orlon kazakli adam » maldonado nun gol atmasi » pozitif milliyetcilik » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » ibrahim yattara » iplikci nedim » 2008 butonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » star wars » munkariz » ahmet yildiz olmedi » persembenin gelisi » polisle catismak » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » sozlukteki hristiyanlar » evlenirken bakire bayan aramak » kugu golu canavari » a shot at love with tila tequila » 7 ekim 2008 gaziosmanpasa da patlama » rat salad » metin fidan » rolans