veya baskan temsilcisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ogrenci temsilcisi
  2. okur temsilcisi
  3. sinif temsilcisi
  4. satis temsilcisi
  5. izleyici temsilcisi
  6. musteri temsilcisi
  7. yonetim temsilcisi
  8. meleklerin yeryuzundeki temsilcisi
  9. ozgurlugun ulkesi adaletin temsilcisi
  10. arayan banka temsilcisi ile dalga gecmek

© 2008 - uludağ sözlük

veya baskan temsilcisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. veya baskan temsilcisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veya baskan temsilcisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul » o yazar benim » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » jj » doktorun hastasindan nefret etmesi » aglamaktan yaslanmak » deusozluk » damda gezer miyav miyav der » aykut zahid akman » yaran entryler » edirne » turkiye cumhuriyeti nufus cuzdani » tatilden yeni donen is arkadasi » imper » acliktan aglamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » football tycoon » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » ataol behramoglu » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » manisa » dogubayazit » baslik entry ve nick uyumu » cheapdeath » john locke » ifrit » gamextreme sozluk » hata yapmayi tekrarlamak » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » sirraid