veteriner saglik teknisyeni 

kapat
  1. her nedense veteriner * sağlık * teknikerlerinin daha az alınması sonucunda, hala iş bulabilen kesimdir. benim de dahil olduğum gruptur, ha derseniz şimdi ne iş yapıyorum, ingiliz dili ve edebiyati okuyorum! * * *... ayrıca:
    (bkz: konya veteriner sağlık meslek lisesi)
    (bkz: veteriner sağlık teknikeri)

plus: eklemek isterim ki, teknisyenler, bu işin meslek lisesini bitirmiş olanlardır.
    #3451445 (friday night, 26.05.2008 21:14 ~ 21:24)

© 2008 - uludağ sözlük

veteriner saglik teknisyeni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. veteriner saglik teknisyeni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veteriner saglik teknisyeni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» brothers of the lame » cik televizyona de ki ben musteriyim » azalmis icgoru » tuncer oz » erkek kardes » sahane i gotik » hicbise » bulbul hoca » universiteye kalemlikle giden ogrenci » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » marionette » dilber kocarslanli » almanlar mutsuz olunca biz de mutsuz sayildik » carsten jancker » agalloch » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » buy more » disforik duygudurum » alisilmadik seyler » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » bir tavsiye mektubu » firca baget » depreciation » onur kaya » hossik » powerade » hazar golu » sampuan yerine deterjan kullanmak » hamsi » animal farm » alice in hell