vestel reklamindaki doktor harun tekin benzerligi 

kapat
  1. Biraz daikkatli bakınca kabak gibi ortada olan benzerliktir. Vestel reklamındaki doktor mor ve ötesi nin solisti harun tekin e çok benzemektedir.
    #3704523 (birinci batarya, 22.07.2008 21:51)

© 2008 - uludağ sözlük

vestel reklamindaki doktor harun tekin benzerligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vestel reklamindaki doktor harun tekin benzerligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vestel reklamindaki doktor harun tekin benzerligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alp arslan » yuz 1981 » damda gezer miyav miyav der » ugur isilak » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » polo tisortle namaz kilmak » ortadogu » yigit ozgur esprileri » vicdan » kirsehir » disko krali » ne kadar yersem yiyeyim kilo almiyorum » dogan heper » mutluluk » zeki duyguluer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk hakkinda ne dediler » revolter00 » kultursuz dinazor » kredi karti » muzo » somnium obmutum » 6 kasim 2002 » 15 mayis 2006 » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » discilerin hastalardan nefret etme nedenleri » sabri sarioglu » merve yi tavla » the usual suspects » yolcudur abbas baglasan durmaz » buyuk ortadogu projesi esbaskanligi