vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci 

kapat
  1. Siz istemeseniz bile, gelin ve damada blur vura vura kudurmuş; artık canı her fotoğrafı boyamak isteyen tiptir. Fotoğrafçı değil photoshopçudur.* Eğer ben resmimde photoshop istemiyorum derseniz, önce sizi ikna etmeye çalışır. Daha sonra sizi studyoya tekrar alalim der çünkü fotoğrafın orjinalini saklayacak kadar aklı ermez.
    #3403718 (Davutsu, 16.05.2008 11:17)

© 2008 - uludağ sözlük

vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haluk dede » knol » ozdiyarbakir seyahat » morgan de sanctis » carmadon » the hero s return » besik » recep tayyip erdogan universitesi » abla yenge mi » catalzeytin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci