veselin topalov 

kapat
  1. 2005te satranç fide dünya şampiyonu olmuş ve halen daha bu ünvanın sahibi bulgar oyuncu.
    #522372 (arude50, 10.08.2006 17:15)
  2. bulgar satranc oyuncusu. 1990 larin baslarindan itibaren dunyanin ilk 10 unda yer almasina ve donem donem cok yuksek performans gostermesine ragmen (1996 ve 2002 yillari) esas cikisini kasparov un emekliliginden sonra yakalamis ve katildigi turnuvalarda diger oyunculara karsi ezici bir ustunluk kurup fide dunya sampiyonu unvanini ele gecirmistir. hayli olayli gecen dunya sampiyonlugu macinda unvanini rus vladimir kramnik e kaptirmistir. agresif bir oyun tarzina sahiptir ve mucadelecidir, beraberligi sevmez. kazandigi buyuk basarilarinda mucadeleciliginin yani sira kasparov benzeri cok derin acilis hazirliklarinin payi vardir. su sirada hollanda nin wijk aan zee kasabasinda devam etmekte olan corus satranc turnuvasinda mucadele etmektedir.
    #1174765 (muhtar, 19.01.2007 00:39)
  3. ingilizcesi kotu olan unlu bulgar gm. oyun tarzi cok agresiftir. kramnikle elistada oynadigi unvan macinda 1 mac hukmen galip olmasina ragmen unvanini kramnik e kaptirmistir.
    #2702339 (Aequitas, 16.12.2007 04:46 ~ 20:58)

© 2008 - uludağ sözlük

veselin topalov başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. veselin topalov ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veselin topalov nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » nekromantik » audi r8 » xvideos » davul » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » uds » turkey hill » cumhuriyet » kankanin ibne oldugunu itiraf etmesi » knockin on heaven s door » devrimci turkiye » kayseri » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » haykocepkin biz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mutlulugun tek yolu yoktur » facebook u olmayan uuserlar » yaran basliklar » ibibik » maddeler halinde konusan insan » full cikista olmak » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » alevilik bir mezhep degildir » kuzey kibris turk cumhuriyeti » banu guven » yaran entryler » sirince » voksne mennesker » bir varmis bir yokmus » vatanim icin goreve hazirim