vesaire yerine bla bla bla bla diyenler 

1. bunlar biz sizi sonra arariz yerine dönücezz biz size diyen kişilerdir. güzel yemeklere de başarılı der bunlar. yemek neyi başarmışsa.
    yemek kendi kendine başarmıyor serseri kardeşim. yemeği ahçı başarıyor. sen de çok gereksiz biçimde yemeği.
    yaaaa

sevin sevin .. türkçeyi sevin..

edit : ahçı o bla blacilarin tanimiyla ahçıdır güzel kardeşler. onlara atifta bulunmak için öyle yazılmıştır. blanın nasıl yazıldığıysa beni zerre kadar ilgilendirmez. onlar neden homeros umuzu homer diye yazıyor. soruyor musunuz onlara.
    #3400321 (encam, 15.05.2008 14:33 ~ 15:22)
  2. ana dili ingilizce olanlar.
    #3400324 (pelvis, 15.05.2008 14:34)
  3. ise girdikten bir ay sonra g.tu kalkan kesim de bunlara dahildir genellikle.

effenniiieem diye telefon acmalar falan. pislik, iğrenclerdir. konusmalari bir anda degisir. 650 ytl maasi var ya artik nasilsa. oyle ya da boyle kredi karti da vermislerdir buna. 12 taksitle telefon da aldi ya essolessek. degisir hemen konusmasi.
    #3400395 (seconddimension, 15.05.2008 14:53)
  4. - aynen şöyle yapıyorum: gel diyeceğime "kı-maaan", güzel diyeceğime "kuuul", şaşırdığımda "wooow", bla bla bla işte.. daha karizmatik oluyor yaneee.. ne diyorsun?
    - Allah belanı versin diyorum la bitirdin beni!!! (bambu sopasıyla ense köküne 2 kere sağlamından vurarak)
    - ouch!!!
    - your welcome anam..
    #3400414 (koko, 15.05.2008 14:56)
  5. ingilizce öğretmenleridir.
    #3400522 (cakaf, 15.05.2008 15:16)

© 2008 - uludağ sözlük

vesaire yerine bla bla bla bla diyenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vesaire yerine bla bla bla bla diyenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vesaire yerine bla bla bla bla diyenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bachelorette » death race » pathology » kars » cuzdanda bulunan zimbirtilar » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » sevgi dolu guzel insan » laikligi hayat tarzi zannetmek » hizli okuma teknikleri » dilber kocarslanli » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » harlequin forest » gossip girl » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tarihteki unutulmaz ayarlar » medariiftihar » akka » sirince » sevilen erkeklerin culsuz olmasi » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » a room with a view » sozlukle ilgili istekler » zemzem cok elzem » o yazar benim » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » anama sovmus patron » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » fernando chalana » july4th sirin