very special 

kapat
  1. ahsen unakitan'a göre, kocası kemal unakitan'ın girdiği kategori.

ahsen yenge: ben de rabbime teşekkür ediyorum. böyle very special bir eşim olduğu için.

kemal abi'nin karması "very special" imiş.
    #3112959 (paleface, 09.03.2008 01:23 ~ 01:25)
  2. maaas aldığı yerle dili arasında kalmış bir kişinin ikisini harmanlayıp eşini tarif etme şekli. kendisi amerikan bayraklı tişörtüyle de gündemimize oturmuştu bir ara. hakikaten very special ikili bunlar.
    #3113110 (xargn, 09.03.2008 01:57)
  3. sözlükte fazla ses yapmamış, cok ozel tamlamadır.
    #3126966 (isvicreli bilim adami, 12.03.2008 10:14)
  4. ayşe arman'ın kanguruculeyşıns vakası'ndan sonra telaffuzunu merakla beklediğimiz "çok özel" kelime.
    kanguruculeyşıns vakası için;
    http://www.youtube.com/watch?v=0tA7zaaOHes +
    #3127111 (kaizersoze, 12.03.2008 10:50)

© 2008 - uludağ sözlük

very special başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. very special ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu very special nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» george michael » bir turk atasporu olarak mangal yapmak » kolici katil » inanmadigi olgular hakkinda atip tutan insan » siege ram » csi italy » araf » evlenilecek kiside bekaret aramak » var misin yok musun daki kutu acicilari » hayvanlara ahlak dersi vermeye calismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci