versohaber com 

kapat
  1. erhan goksel'in sahibi olduğu verso araştırma şirketinin haber sitesi.

http://www.versohaber.com/
    #3401043 (madmadam, 15.05.2008 17:29)
  2. (bkz: falsohaber com)
    #3718760 (notrinova, 25.07.2008 15:11)

© 2008 - uludağ sözlük

versohaber com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. versohaber com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu versohaber com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jazzamor » husnu bile gelse senlendiremez » mont blanc » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » sozlukle ilgisiz istekler » off cok yakisikliyim ulan » juan pablo angel » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » yuz yanmasi » facebook » hat trick yapan savunma oyuncusu » independent project » asfaltiniz hayirli olsun » sarkisi mother fuckerdan ibaret zenci repci » kiyamet gunu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » murat boz bizi de boz » aragones in fenerbahce den ayrilmasi » pkk ya pekeke demek » ayva cicek acmis » foca fatihi » ohsss » engelaar » leonardo de deus santos » muteahhit » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » volkan yaman » otecegi yeri iyi bilen horoz » dr pepper » feel good inc » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi