verse seversin ama 

kapat
  1. okuldan, mahalleden, işten, sokaktan birisine özellikle fiziksel özellikleri nedeniyle ilgilenmediği, laf atmaya bile değecek biri olmadığını düşündüğünü muhatap olduğu arkadaşına hissettirmesinden sonra, arkadaşının verdiği her hafızada yer etmiş olan cevap. *
    #1651651 (der ve uzaklasir genc adam, 16.05.2007 22:29)
  2. (bkz: vermek)
    #1651657 (micro cuts, 16.05.2007 22:30)
  3. veren her zaman sevilir diye devam edilir bu cümlenin akabinde... *.
    #1651687 (karpuzkabugu, 16.05.2007 22:37)
  4. (bkz: turk erkeklerinin cinselligin hakkini vermesi)
    #1652125 (s o t, 17.05.2007 00:27)

© 2008 - uludağ sözlük

verse seversin ama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. verse seversin ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verse seversin ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sedat peker in fox river a transferi » denek hayatim » sutun kaymagi » ilber ortayli » feyyaz kurus » shawn » koli bandi ile top yapmak » bu mu lan » sikma canini oksa patlicanini » roma guzeli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci