vermesin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah vermesin
  2. allah dusmanima vermesin
  3. sil allah belani vermesin sil
  4. vermesin dedim sorun yok
  5. yazarlar oy vermesin kampanyasi
  6. allah belani vermesin
  7. allah baska dert vermesin
  8. allah klavyene zeval vermesin
  9. allah kimsenin basina vermesin
  10. allah kasiyacak tirnak vermesin

© 2008 - uludağ sözlük

vermesin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vermesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vermesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ateist doverken dikkat edilmesi gerekenler » i turn to you » halk pazarindaki kalitesiz kiyafetleri giyen insan » mike batiste » jet imamla teravih namazi » eintracht frankfurt » oruc tutmayan genclere dayak » oyungezer » cirkin kaba aptal fakir ve sevisemeyen kiz » 1234 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games