veriyorum coskuyu 

kapat
  1. mehmet ali erbil'in aşk olsun programında stüdyodaki bir kadın seyircinin sarfetmiş olduğu dumur eden söz.

mehmet ali erbil: efendim, kocanız nasıl davranıyor size?
    seyirci: çok sevecen davranıyor, ben de veriyorum ona coşkuyu!

(ben ve arkadaşım: ?!*/&)
    #1141825 (mikserde yuzen balik, 12.01.2007 14:17)

© 2008 - uludağ sözlük

veriyorum coskuyu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. veriyorum coskuyu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veriyorum coskuyu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marjinal olmak icin gotunu yirtan ateist » ana bashak el bahr » pur blanca » topraktan yaratildigina inanan angut insan » volkan yaman » atlanta » yaran yanlis okumalar » gultekin avci » kazaninca sevincten takla atan formula pilotu » emre belozoglu » yaran videolar » sozlukteki kizlar » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » makarna sicmak » taksilerin gece tarifesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tandir ekmegi » bakir » milyoner dede » deniz feneri dernegi » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » kucuk hirsiz el feneri buyuk deniz feneri kullanir » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » evire cevire » active worlds » senden elektrik alamiyorum » bayramda aragonesin elini opmek » murtaza » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » alternativa » en guvenilir kurum tsk dir geyigi