verip kotu olacagina vermeden kotu ol 

kapat
  1. yardım adına ; para , eşya veya ödünç malzeme verilen birine yinede yaranılamadığı durumlarda insanın aklına ilk gelmesi gereken ama her zaman son gelen süper cümle.
    #979690 (uzaklarda, 11.12.2006 02:13)
  2. sevdiğin adama verip, sevdiğin adam tarafından hayal kırıklığına uğratılıp, orospu statüsünde görüleceğine; verme, yüzeyden 3 cm içerdeki zar senin namusunu temsil etsin, daha iyi... velhasıl ilk önerme ile kötü olacağına, ikinci önerme ile kötü ol daha iyi.
    #979698 (paleface, 11.12.2006 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

verip kotu olacagina vermeden kotu ol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. verip kotu olacagina vermeden kotu ol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verip kotu olacagina vermeden kotu ol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» recep tayyip erdogan in msn i » persekusyon » kyle s mom is a bitch » cetvelle penisin boyunu olcmek » izmir de denize ciplak giren kiz » dereizm » etkilenme sanrilari » tivordiyznak » alpaslan dikmen » yolculuk » tatar » hipofaji » children of a lesser god » nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » genocide » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » black tooth » bulent ersoy » ogrencilerin kopya cekmesine goz yummayan hoca » trevanian » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » agony » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » cekirdek coplerini yere atmak » dilber kocarslanli » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » elektra » jean claude van damme » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » gunun sozu