veringen yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eksi sozluk yazar alsa burayi direkt satacak yazar
  2. yazar olunca gelen ozel mesaji saklayan yazar
  3. eksi de yazar olamadigi icin buraya cemkiren yazar
  4. ben yazara yazar demem eger yazar dolu yazmiyorsa
  5. okunan bir yazar degil yazan bir yazar olmak
  6. seri eksi oy almayan yazar iyi yazar degildir
  7. yazar olur olmaz sozlukten ucan yazar
  8. dunya umurunda olmayan bir yazar neden yazar
  9. her yeni yazar dilbilgisinde zayif diyen yazar
  10. yazar basliklarindaki entry sini silen yazar

© 2008 - uludağ sözlük

veringen yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. veringen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veringen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadin » tsk ya karsi yurutulen saldiri » polo garage » to madeira » hull city » ask i virane » uc kamasutra bir playboy okumak » goztepe » enderun sevgiler » sonu guzel olan sarkilar » kardese yapilan iskenceler » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » shutter » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi » hicbir sey paylasilmayan birini unutmaya calismak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » deniz feneri dernegi » istanbul universitesi » yapacak is bulamayinca sozluge saran yazar » fenerbahce basliklariyla keyif yapmaya calismak » bizim de ucak gemimiz olsun kampanyasi » homecoming » durusma » milan baros un hazimsizlik yapmasi » bekledikce guzellesen seyler » surekli acikmak » kanji sozluk » konferans vermek » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » factory girl