verin lan geri entrylerimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. verin lan entrylerimi gidiyorum
  2. geri verin
  3. ruyalarimi geri verin
  4. bana ozgurlugumu geri verin
  5. al entrylerini ver entrylerimi
  6. entrylerimi unuttum
  7. entrylerimi oylar misin
  8. entrylerimi siler giderim
  9. dostlar entrylerimi hatirlasin
  10. entrylerimi bir kitapta toplayacagim

© 2008 - uludağ sözlük

verin lan geri entrylerimi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. verin lan geri entrylerimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verin lan geri entrylerimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni bana mevlam degil kendim kendime yazdim » cinsellik turkiye de ilkelce yasanmaktadir » merdo » kep toreni » okul tuvaletinde sigara icmek » hosts » bos kitap » ferman padisahin daglar bizimdir » ibretlik fikralar » anlamsiz entry silinme sebepleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci