verin lan entrylerimi gidiyorum 

kapat
  1. sözlüğe fena halde * sinirlenmiş uuserlerın repliği.
    #2365217 (antilopyawrusu, 23.09.2007 05:18)
  2. kendince basit bir nedenden dolayı caylak olmuş yazarın sözlük alemine haykırışı.
    #2365231 (Saipsiz, 23.09.2007 05:28)
  3. (bkz: ananı da al git kendini çok sevdirmeden)
    #2365234 (endless, 23.09.2007 05:30)
  4. (bkz: çocuklar ve bayanlar önden)
    #2365241 (cemmm, 23.09.2007 05:36)

© 2008 - uludağ sözlük

verin lan entrylerimi gidiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. verin lan entrylerimi gidiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verin lan entrylerimi gidiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dam diye olup biten sevgili » sempatik olmak icin tislayarak konusmak » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali » paranoya » evlilik » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » erkek berberinin dirsege yaslamasi » victor nsofor obinna » tromboanjitis obliterans » agony » ozgurcan ozcan » paris je t aime » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » sevilmedigini bilerek yasamak » goran bregovic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » kudret cengiz » elazig da mini etek giymek » asiret » aduket ceken damdaki eski sevgili » histerik anestezi » protect the skin you are in » sozlugu felsefecilerin basmasi » oksururken balgamin karsidakine firlamasi » kumral » yaratan rabbinin adiyla oku » yagmur damlasi » wireless nargile » hasretinden haci sakirleri deldim » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi