verilen oylari dikkate almayan yazar 

kapat
  1. iyi yada kötü oylar nazarımda hiçbir anlam ifade etmez, ben yazarım siz okursunuz, yorumlar sizin eseriniz, diyebilen her fikre saygılı yazardır.
    #1741569 (duchesse, 08.06.2007 20:28)
  2. zaman içinde ne kadar geliştiğini ya da ne kadar kötüleştiğini (ya da ne kadar dostu/düşmanı olduğunu) anlayamayacak yazardır.
    #1741573 (larker, 08.06.2007 20:29)
  3. önceki deneyimlerine dayanarak, sözlükteki oy verme sisteminin ideal olmadığını düşünen yazar eylemidir. Oy sisteminin, salt yazma becerisi ve yazı fikri birleşkesi sonucu değerlendirilmediği ; tasvip etmediği öğelerin de bu oylamaya dahil olduğunu görmüş yazarın içinde bulunabileceği eylemdir.

Aynı zamanda alınganlığından dolayı * kendi kendine ben bu oylama sistemini sallamıyorum arkadaşım diyerek ameyane tabirle guul bir tavır sergilediğini düşünen yazar eylemi de olabilir.

*sacmalamısım bari sonuca baglayim editi: Ne olursa olsun, sizin havanız güzel olsun.
    #1741639 (micomania, 08.06.2007 20:44)

© 2008 - uludağ sözlük

verilen oylari dikkate almayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. verilen oylari dikkate almayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verilen oylari dikkate almayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aba guresi » istanbul dan ankara ya yuruyerek gitmek » nouriel roubini » luthien » imge » 9 crimes » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » hic bisikleti olmamis insan » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » esbap » bana bir masal anlat baba » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » istanbul un en guzel semti » cognitive » peter pan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » demirhindi » fatih tekke ve batuhan karadeniz » senin olmaya geldim » resident evil degeneration » delivery at frontier » unutma » cahil » erol iyibozkurt » gelecegin bi yuzyil sonrasi » sampuan yerine deterjan kullanmak » ayran ile sigara icmek » disko krali » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne » ergenekon un dinci kanadinin olmamasi » omer faruk eminagaoglu