verilen her eksi oydan sorumlu olan seovi 

kapat
  1. bir değil iki değil.

eksi aldıysan sorumlusu seovi'dir arkadaş. zaten kimin haddine senin o akıcılıkta david hume'ı aratmayan yazılara eksi basmak. yok zaten biliyorum picasso gibi ölümden sonra o bkz'dan ibaret olan entrylerinin değeri anlaşılacak.

cidden sinirleniyorum bi eksi oy alınca zırlayan kimseleri görünce. adam iki eksi aldı diye ana avrat kaymadığımı kalıyor yoksa seovi başlığa gidip ağlamadığımı. şimdi artistlik yapanlar olur elbet. aga benim bütün entrylerime eksi bastı tek tek. lan mal benim de oluyor arada. sırf nickime eksi oy basanlar var biliyorum ama bunlar seovi falan değil. seovi sizin paranoyanız, kolaya kaçısınız. çünkü eğer biri eksi veriyorsa bunun nedeni kendinizsiniz.

yok yani kim senle niye uğraşsın. bi eksi daha vermek için on saniye kadar beklencek kadar değerli biri misin? kemiksiz 20 kilosun. yarısı da sakatat.
    #3300686 (bi biskreme verdim, 21.04.2008 19:41)
  2. verilen eksi oyları kotu niyetle verdigi icin ibne olan ve bu verme eylemini sık yaptıgı icin seri olan ibnedir.her zaman sorumlu tutulması burda ki yazarların kotu niyeti farketmelerinden kaynaklanır.
    sozum meclisten disari her vereni katmıyoruz.
    #3303716 (Gabriel gray, 22.04.2008 14:59 ~ 15:01)
  3. (bkz: surekli vermek)
    #3303753 (Gabriel gray, 22.04.2008 15:10)
  4. tanıma bile eksi oy veren ibnenin sorumlu tutulmasıdır dogaldır makuldur.
    #3303795 (Gabriel gray, 22.04.2008 15:22)

© 2008 - uludağ sözlük

verilen her eksi oydan sorumlu olan seovi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. verilen her eksi oydan sorumlu olan seovi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verilen her eksi oydan sorumlu olan seovi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» active reload » vereniging betaald voetbal de graafschap » sean marks » ozgurluge kosan umarsiz dana » sozlukculerin isimlerinden meslek tahlili » 1831 » elestireceginize daha iyisini yapin diyen insan » ask yasayanlar icindir » bitmesin dertler » memo tembelcizer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games