verildigi kadar alinamayinca duyulan duygu 

kapat
  1. bir,iki,üç,beş,on ver allah giderken bir durup soluklanma anı olur.o anda "dünyanın enayisi bir ben miyim anasını satiim" denir.karşıya açılan kredide bir tutukluk yaşanır.karşı tarafın (harbiden mal değilse) bir şeylerin kırıldığını anlayıp telafi etme yoluna gitmesi beklenir.bu sürede hala aynıymış gibi davranılır ama yok eğer bu son şansı da değerlendiremeyip sizi sağmal inek modunda kullanmaya devam ederse film kopar.işte o anda duyulan histir.bunun sınırlarının ne denli geniş olduğu kişinin insiyatifine kalmıştır.
    #4252466 (ispati, 19.11.2008 18:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

verildigi kadar alinamayinca duyulan duygu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. verildigi kadar alinamayinca duyulan duygu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verildigi kadar alinamayinca duyulan duygu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about verildigi kadar alinamayinca duyulan duygu. Copyrights of the articles are belong to their authors.