verici usulu 

kapat
  1. gorucu usulu evliliklerin çağın gerisinde kaldığını düşünen bir kesim tarafından uygulanmasına ramak kalmış* evlilik şekli.

(bkz: görücü usulü)
    (bkz: sevişerek tanışmak)
    #2391339 (bonkor banker, 27.09.2007 23:28)
  2. (bkz: veresiye)
    #2391355 (ELeCTrO, 27.09.2007 23:30)

© 2008 - uludağ sözlük

verici usulu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. verici usulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verici usulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cem mumcu » sicilya » izmir de yasayip manita yapamayan erkek » beni de gotur baba » osteosit » yaran entry silinme sebepleri » karl malone » bu hafta girilen entry » anakronizm » ateist babanin aile kutsaldir demesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci