vergil 

kapat
  1. devil may cry adli oyunda dantenin kardesi.
    #412930 (serji, 10.07.2006 22:36)
  2. kendisi dante'nin aksine mavi kiyafet giyer ve katana kullanir.
    #413019 (a fine day to exit, 10.07.2006 22:56)
  3. devil may cry serisinin 3. oyununda yakından tanıma şansına eriştiğimiz vergil, dante'nin ikiz kardeşidir. nerdeyse dante kadar karizmatiktir o da. gözünü hep daha fazla güç kazanmak için hırs bürümüş olmasından dolayı kötü karakter imajı çizmiştir; fakat yine de hayranı çoktur. **

(bkz: Power! Give me more power!)

vergil, ateşli silahlardan hiç hoşlanmaz. kullandığı kılıcın* adı yamato'dur. herşeyi kesebildiği söylenir bu kılıcın. bu serinin 4. oyununda cehennem ile dünyayı birbirine bağlayan bir gücü olduğu söylenir yamato'nun.

not: her ne kadar imkansız gibi gözükse de, vergil hayranları devil may cry 5'te vergil'ı o veya bu şekilde tekrar oyunda görmek istiyor. *
    #3924428 (jaccer, 06.09.2008 13:38)

© 2008 - uludağ sözlük

vergil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vergil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vergil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ankaragucluler saraba dustuler » turlu cesitli » kurt » miehen tyo » hayat » groundhog day » ukte doldurmak » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » mistik guc » sevisirken dinlenecek sarkilar » starbucks » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » kanye west » arabayi kadin gibi park etmek » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » next » yazik » ipsiz recep » 7 ekim 2008 uefa kupasi kura cekimi » schizo » osman mumtaz rakmetil » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek » cagla kubat » alpine dachsbracke » bana bagiramazsin diyen sevgili » the golden notebook » yaklasmakta olan ekonomik kriz » musebbek » reklam yasagi