vergi verenin umudu umudu olanin yarini vardir 

1. milli piyango sitesinde biletin üstünde yazılı olan söz. vergi verenin pek umudu olduğunu sanmmıyorum çünkü vergiler başkalarına peşkeş çekiliyor. (bkz: atv ve sabah gazetesi nin satisi/#3312445)

http://cekilis.millipiyango.gov.tr/
    #3317170 (ada vapuru carki, 25.04.2008 15:39)

© 2008 - uludağ sözlük

vergi verenin umudu umudu olanin yarini vardir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vergi verenin umudu umudu olanin yarini vardir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vergi verenin umudu umudu olanin yarini vardir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkek cocuk » kaynak olarak got » dinamometre » aninda goruntu show » ntv spor haftanin golleri muzigi » netmaster » balkonda otururken kafaya su damlamasi » canta adi altinda bavul tasiyan kizlar » imdb top 250 » kastamonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games