vergi duzenlenmeleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vergi dairesine giden comez vergi mukellefi
  2. orf i vergi
  3. vergi
  4. vergi beyani
  5. vergi sorumlusu
  6. vergi mukellefi
  7. vergi kaciranlar
  8. vergi sampiyonu
  9. vergi vermek
  10. vergi mahkemesi

© 2008 - uludağ sözlük

vergi duzenlenmeleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. vergi duzenlenmeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vergi duzenlenmeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask acisi » chinese democracy » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » bu yaz ben cok degistim » utopik kiz » 99 kosmak » dusta aglamak » bizim evin halleri » alternatif prezervatif isimleri » emma shapplin » desti izdivaciniza talibim » vay amina koyim » kafasi calisan ac kalmaz » ali riza yildiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkler ve uzayli atalari » cekilislerin sonucunun onceden belli oldugu inanci » nusayri » ergen psikolojisiyle acilmis basliklar » temel bilgi teknolojileri » cebe akan tukenmez kalem » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » turkiye de astronot olmak » osurmanin dayanilmaz hafifligi » bedevi kulturu » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » zeytinburnucocugu » hopa kultur sanat ve deniz festivali » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » dusty kid