veresiye 

kapat
  1. bir tür vadeli alım-satım ilişkisi.
    #35536 (sıçtırtma lamasına, 24.01.2006 18:48)
  2. "veresiye veremem
    arkasından gidemem
    gidersem bulamam
    bulursam alamam"..

"kalaycı"
    #1277218 (eşşağan ala gazuğu, 08.02.2007 20:13)
  3. şarkılara konu bile olmuştur mesela ki ne ''veresiye vere vere kalmadı kalmadı''*
    #2129813 (eagle, 14.08.2007 10:56)
  4. günümüzde kalmadığını düşündüğüm veriş şekli. yerini kredi kartlarına bırakmış da olabilir.
    #2761540 (ipek bocegi, 29.12.2007 09:52)

© 2008 - uludağ sözlük

veresiye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. veresiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu veresiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» richie kotzen » sahane i gotik » kirli » hell s kitchen » asik miyiz » help » hayat bilgisi » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » purple » wreqfasd » ezginin gunlugu » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » israrla reddetmek » serdar ortac tarzi dans » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wall e » disco inferno » logitech » asimo » cok eski sevgilinin aramasi » iki esli ustegmen » sulfur kokusu » yaran entryler » soruya bak » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » armenian navy band » arto » abazanligin sonu » keskelere yer yok hayatimda » giuseppe verdi