verdin mi lan yoksa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. derdin yoksa soylen borcun yoksa evlen
  2. sen kilo mu verdin
  3. ne verdin de ne istiyorsun
  4. kime verdin
  5. bkz verdin bari doldur
  6. beni ellere verdin
  7. eksi oy verdin de ben mahvoldum sanki
  8. olumu gor hangi partiye oy verdin
  9. ayar mi verdin simdi sen bana
  10. akp ye oy verdin diyen unlulerin ortaya cikmasi

© 2008 - uludağ sözlük

verdin mi lan yoksa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. verdin mi lan yoksa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verdin mi lan yoksa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yilmaz ozdil » 12 ekim 2008 ust duzey pkk lilarin vurulmasi » florinali numuneddin » kulturpark » tremor » nur fettahoglu » verememe sendromu » 2008 japonya gp » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » yeter la » dorduzlere verilebilecek isimler » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » ekt » kinder supriz karpuz » nothing else matters » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » byegm » sensoryum » archie thompson » aglarken gulebilmek » yaran dilenci diyaloglari » negativizm » erzincanspor » devlet memuru » oraklacekicledevrim » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » askta cok ince hesaplar yapmak » melengic kahvesi » butun eski sevgilileri imha etmek » tiberian sun » nominal afazi