verdigini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. akp ye oy verdigini gizleyenler
  2. verdigini alamamak
  3. sozluge ara verdigini aciklamak
  4. kimin oy verdigini gorememek
  5. ayar verdigini zannetmek
  6. ayar verdigini sanmak
  7. bkz ile ayar verdigini sanmak
  8. ayar verdigini sanan basit tip
  9. ayar verdigini soyleyen yazar
  10. insanlara deger verdigini gostermek

© 2008 - uludağ sözlük

verdigini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. verdigini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verdigini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» we are but falling leaves » lars ulrich » yarak kafali » jakoben kemalist dugun alayi » peteranswers » yapay cim » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » hic gelme gideceksen » football manager 2009 » abberline » eksi sozluk » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » kuaforlerden nefret etmek icin nedenler » pamukkale universitesi » eric cartman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dugun » herkes kendinde olmayani ister » plzen » benim hemen evlenmem lazim baba » paramnezi » mmrna » stupor » ben seni arkadas olarak goruyorum » sea wolf » zall bana server bul lan allahsiz » engin ceber » varsani » yasamsal tespitler » tatar kizlari » dijital fotograf makinesi