verdigim rahatsizliktan dolayi ozur diliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim
  2. rahatsizliktan dolayi ozur dileriz
  3. verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dilemiyoruz
  4. cevreye verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz
  5. komsuya verilen rahatsizliktan dolayi ozur dileriz
  6. ozur diliyorum
  7. tum camiadan ozur diliyorum
  8. sol frame den ozur diliyorum
  9. 70 milyondan ozur diliyorum
  10. turkiye den ozur diliyorum

© 2008 - uludağ sözlük

verdigim rahatsizliktan dolayi ozur diliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. verdigim rahatsizliktan dolayi ozur diliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verdigim rahatsizliktan dolayi ozur diliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » sufle » turkiye televizyonlari » mister june » bora hun pacun » ekmek ici makarnali borek » derste sarki soylemek » ankara » gunduz feneri » aristo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci