verdigi destekten dolayi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dolayi
  2. sebebinden dolayi
  3. bosluktan dolayi sacmalayan kiz
  4. sozlukten dolayi kor olmak
  5. cunku esegin zikinden dolayi
  6. rahatsizliktan dolayi ozur dileriz
  7. kupe deliginden dolayi ise alinmamak
  8. cunku essegin zikinden dolayi
  9. cok osurmaktan dolayi basur olmak
  10. adindan dolayi bir kizdan tiksinmek

© 2008 - uludağ sözlük

verdigi destekten dolayi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. verdigi destekten dolayi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verdigi destekten dolayi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bluff storia di truffe e di imbroglioni » sweethoney » serap ezgu makyaji » 2012 doomsday » marianne faithfull » swak » don t feed the fucking troll » saynur tezel » pahali giyinen ucuz insanlar » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci