verdigi cani ancak allah alir 

kapat
  1. Gayet doğru bir tespit.Her nefis ölümü tadıcıdır,Sonra bize döndürüleceksiniz.(Ankebut-57)
    #1065906 (tathar elanesse, 27.12.2006 18:07)
  2. (bkz: her hakkı saklıdır)
    #3967572 (Gizli Ozne, 15.09.2008 21:37)

© 2008 - uludağ sözlük

verdigi cani ancak allah alir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. verdigi cani ancak allah alir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu verdigi cani ancak allah alir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet yildiz olmedi » dead man s hand » sms le evlenme teklif eden erkek » milli egitim bakanligi bursu » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » aknefug » hayata kusmek » fethullah gulen » ofsayti anlamayan kadinlar » turbanli fantazisi » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » xoxo » hala yarmaya devam eden forward mailler » vennus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall in buyuk acmasi » yaklasmakta olan ekonomik kriz » susuz » sperm deyince gulen universite ogrencisi » miles davis » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » a gothic romance » vega » yom kippur » cuk kadar » elven blood » aguero vs messi » yusuf cemal keskin » yazik